Zorg ervoor dat jij erbij bent!

Nieuws

UPDATE!

Zorg ervoor dat jij erbij bent!
De animo voor STAP was vorige keer weer overweldigend. Er wacht ons nog één tijdvak op 15 november, daarna komt het STAP-budget ten einde.
Is er nog leven na STAP?
Ja, dat is er! In dit bericht (zie linkjes hieronder bij opleiding.nl) lees je er meer over.
Voor nu: schrijf je in voor een OCW-erkende opleiding en ga voor die laatste STAP-kans!
Tóch korting op je opleiding?
Maak kennis met deal.opleiding.nl, een nieuwe website van Opleiding.nl waar consumenten exclusieve kortingen kunnen krijgen op kwaliteitsopleidingen van topopleiders. Omdat STAP straks stopt, hebben we nagedacht over hoe we onze trouwe volgers toch kunnen blijven bedienen. Het antwoord is deal.opleiding.nl. Staat jouw droomopleiding er tussen? Kijk snel op onze website voor het aanbod, hoeveel korting je krijgt en meer!
Bekijk de deals
(Bron: Opleding.nl)
————————————–
Heb jij je al ingeschreven voor een opleiding? (13okt)
Woensdag 15 november is je laatste mogelijkheid om € 1.000,- subsidie te benutten voor een OCW-erkende opleiding.
Als je je nog niet hebt ingeschreven, wacht daar dan niet langer mee en vraag volgende maand voor de laatste keer STAP-budget aan!
Zoek opleiding
—————————————
Potje met 10 miljoen euro aan STAP-budget weer binnen enkele uren leeg (18 sept)
Net als bij voorgaande rondes, was ook maandagochtend 18 september jl. het STAP-budget van 10 miljoen euro razendsnel vergeven. Het opleiding-potje van de overheid was binnen twee uur leeg, een recordtijd. “Er is geen STAP-budget meer beschikbaar voor de huidige aanvraagperiode”, zien bezoekers even na 11.30 uur bij het aanvraagportaal van de UWV. Het digitale loket ging om 10.00 uur open.
De ervaring leert dat de subsidiepot bij elke ronde binnen enkele uren leeg is, maar zo snel als maandag ging het nog nooit. En dat terwijl er minder opleidingen in aanmerking kwamen voor de subsidie. STAP-manager bij het UWV Ronald van Zijp zegt “enigszins verbaasd” te zijn dat het budget zo snel op ging.
Op het hoogtepunten stonden er 50.000 apparaten in de wachtrij. Mensen doen vaak pogingen met meerdere apparaten tegelijkertijd. Tienduizend mensen krijgen uiteindelijk de subsidie van 1.000 euro toegewezen. Lees verder op Nu.nl  
(Bron Nu.nl)  
Nog 1 tijdvak; de laatste stap Er wacht ons nog één STAP-tijdvak op 15 november. Dat is de aller, allerlaatste keer dat jij € 1.000,- subsidie kunt aanvragen voor een (OCW-erkende) opleiding en komt er na ruim anderhalf jaar een einde aan het STAP-budget. Besteed de komende tijd dus nuttig en schrijf je alvast in voor een OCW-erkende opleiding, om op 15 november de aanvraag voor STAP te kunnen doen!

 
Op 18 september kun je STAP aanvragen! (10 augustus)
STAP MOMENT
Het duurt nog even totdat je STAP kunt aanvragen. Maar zoals je weet komt het één na laatste STAP-moment eraan en dus moet je nu toeslaan voordat het te laat is! Schrijf je nu in voor een opleiding, zodat je op tijd je aanvraagbewijs binnenkrijgt en op 18 september € 1.000,- STAP-budget kunt aanvragen!  
ZOEK OPLEIDING!!
 
 

De animo voor STAP is onverminderd groot (11 juli)

Het STAP-budget voor deze periode is helaas weer op   Er is geen tijd meer voor twijfel. Vorige week opende één van de laatste tijdvakken van het STAP-budget en er volgen er nog maar twee. Zorg dat jij er bij bent wanneer deze tijdvakken opengaan, dus schrijf je snel in voor een opleiding waarmee je STAP kunt aanvragen. Benieuwd naar ons aanbod? Ga dan snel kijken!  
Zoek opleiding
—————————————————– Meer informatie over STAP in 2023 (5 juli) Omdat het STAP budget vanaf 2024 wordt beëindigd, wordt onderzocht of er andere manieren zijn om het leren en ontwikkelen te blijven stimuleren. Het is nog onduidelijk of en welke gevolgen dit heeft voor de geplande aanvraagperiodes van 2023. Het is te begrijpen dat dit onzekerheid met zich meebrengt en de UWV c.s. werken er hard aan u zo spoedig mogelijk te kunnen informeren. Zodra er meer nieuws is over de komende aanvraagperiodes in 2023, vindt u dit als nieuws-item op deze website.    
STAP is er voor jouw ontwikkeling (5 juni) Met nog maar even wachten totdat het nieuwe tijdvak van STAP opent, lopen we alvast voorzichtig warm richting 3 juli.
In deze mail lees je hoe jij jouw ontwikkeling dit jaar kracht bij kunt zetten.
Zoek en boek direct!
Nog niet besloten waarvoor jij je STAP-budget wilt gaan inzetten? Zoek je opleiding op onze website en boek meteen!
 
Zoek opleiding