Een goed begin is het halve werk

Nieuws

Een goed begin is het halve werk
Met nog een kleine twee weken te gaan hebben we de opening van het komende tijdvak van STAP duidelijk in het vizier. Ben jij er al helemaal klaar voor?
Ben jij er straks bij?
Ieder tijdvak vinden er zo’n 35.000 subsidie-aanvragen plaats. Waarvoor ga jij het STAP-budget het komende of volgende tijdvak gebruiken?

Bekijk het aanbod

  —————————————————-
Dit is waar je rekening mee moet houden
Wij denken dat het heel fijn is dat je € 1.000,- kunt inzetten voor een opleiding naar keuze! Het is echter goed om er rekening mee te houden dat niet alles wordt vergoed met de subsidie. Het is belangrijk om te weten dat het STAP-budget per kalenderjaar bestemd is voor één STAP-opleiding. Je kunt daar maximaal € 1.000,- voor gebruiken. Wanneer de opleiding duurder is dan € 1.000,-, betaal je de rest zelf. Daarnaast worden inschrijfkosten en arrangementskosten niet vergoed met STAP.
Hier lees je er meer over..
—————————————————-
STAP te laat? Eind van de maand nieuwe kans!
Aan het eind van de maand opent het nieuwe tijdvak van STAP. Dat is sneller dan je denkt!
Je kunt je nu nog inschrijven voor een opleiding, training of cursus en op 1 mei € 1.000,- Stap budget aanvragen!
Boek je opleiding op onze website: Wist je dat je op stap.opleiding.nl de keuze hebt uit een enorm aanbod aan opleidingen? Boek direct!
Vragen over STAP?
Kijk in de FAQ, mail naar stapcoach@opleiding.nl.
(Bron: Opleiding.nl)
Zorg dat je vóór 10.00 uur inlogt op het portaal van UWV, want het wordt erg druk. En nog een tip: gebruik meerdere apparaten (mobiel, laptop, etc.) tegelijk, want zo spreid je je kansen op het STAP-budget. Succes! NAAR UWV PORTAAL
Zo werkt STAP
STAP in 1, 2, 3… stappen! Schrijf je in voor een opleiding, cursus of training, ontvang je STAP-aanmeldingsbewijs en vraag daarna je STAP-budget van max €1000 aan bij UWV. Wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
(Zie hier de website voor meer info en inschrijvingen)